Немалка част от запалянковците на Левски са силно притеснени от големия размах,

...
Немалка част от запалянковците на Левски са силно притеснени от големия размах,
Коментари Харесай

Фенове издирват Спас Русев, загробва Левски със заеми

Немалка част от ентусиастите на  Левски  са мощно обезпокоени от огромния обсег, с който  Левски  харчи пари в последните два месеца., осведоми Sporta.bg.

Те търсят пътища, по които да стигнат до притежателя Спас Русев , с цел да получат от него отговори на въпросите, които са свързани с финансовото положение на клуба. По този мотив почитатели упрекват фракциите, които контактуват с управлението, че не слагат на масата съответни и ясни въпроси за метода на финансиране на  Левски , написа " Тема спорт ".

Привържениците напомнят, че допреди два-три месеца изпълнителният шеф Красимир Иванов споделяше, че бюджетната рамка на клуба през новата спортно-състезателна година е сходна на тази от предишния сезон, само че сега се харчи рационално, плътно и целеустремено. В сините среди обаче са обезпокоени, че е допустимо разточителната селекция и скъпият треньорски екип да са резултат на нова порция заеми от основния спонсор на клуба, което ще води до увеличение на задълженията. 

Членове на УС на концерн " Синя България " получават непрестанно въпроси от този жанр и даже са упреквани, че са необичайно апатични по отношение на бюджета. От организацията обаче изясняват, че за разлика от минал интервал, когато бяха член на УС и са могли на всяко съвещание да тормозят акционерите с съответни финансови въпроси и сигнали, в този момент връзката е по различен метод. 

От организацията са сложили в писмен тип питания към Спас Русев и по отношение на размера на дълга към Национална агенция за приходите.  Все още няма конкретика по свикването на Общо заседание, на което тръстът ще упорства още веднъж да влезе в някой от управителните органи на клуба, с цел да осведоми от време на време всички ентусиасти, които резонно са обезпокоени от огромното харчене на клуба в края на лятото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР